Кабачковий рулет – легка закуска до святкового столу

Це легка у приготуванні та надзвичайно смачна закуска. Підійде як для звичайного перекусу, так і для святкового столу.

Інгредієнти:

500 г кабачків

3 яйця

4 ст. л. борошна

2 ст. л. сметани

сіль — на смак.

Для начинки:

180 г вершкового сиру

2-3 ст. л. сметани

2-3 зубчики часнику

сіль, перець, зелень — на смак

2  помідори

1 огірок

Спосіб приготування:

Для начинки всі інгредієнти перемішуємо. Помідори і огірок нарізаємо кубиками.

Кабачок натерти на тертку, посолити, перемішати і відставити на 10 хв. Відтиснути зайву рідину. Додати яйця, сметану, борошно, сіль. Перемішати. Викласти суміш на деко, застелене пергаментом.

Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.

Дати охолонути, перевернути, викласти на цей млинець сирну масу та овочі, завернути в рулет, обгорнути харчовою плівкою і помістити в холодильник на кілька годин.

Нарізати порційними шматочками і смакувати. Можна в начинку додавати також слабосолений лосось.

Рецепт “королівського” варення


Залишити коментар