Пн. 29 Квітня 2024

На Одещині випустили модне вино

В Одеській області у центрі етнографічного сільського туризму та сімейного відпочинку “Фрумушика-Нова” випустили  бурштинове вино.

Про це повідомив співвласник центру Михайло Паларієв у Facebook.

“SKIN CONTACT WINE – один із найстаріших видів вина у світі. Тільки зараз вино стає модним у світі вина, але воно існує вже понад 8000 років. Контактне вино зі шкірою по суті – це біле вино, яке стало бурштиновим, тому що виноградний сік залишався в контакті з виноградною шкіркою від кількох днів до року”, – написав він.

За його словами, це надає вину більш насиченого, дубильного характеру і глибини кольору, яка варіюється від блідо-золотистого до глибокої бронзи. Колір повністю залежить від тривалості контакту зі шкірою: іноді дні, іноді кілька місяців.

“Вино може бути на смак як червоне вино через те, як воно було створено, із дубильними речовинами, тілом та текстурою, а також глибиною натурального червоного вина. Але оскільки основою вина є виноград білих сортів, він також має фруктовість та аромати, пов’язані з білим вином. Тому завжди чекайте на вибух смаку”, – зазначив він.

Українське вино продають у майже 50-ти країнах світу


Залишити коментар