Як змусити примулу цвісти двічі за сезон

Примула – красива та невибаглива рослина, яка привертає до себе увагу з ранньої весни. Рослина відрізняється тривалим терміном цвітіння, вражає різноманіттям відтінків та приємним ароматом.

Насолоджуватися красою ніжної квітки можна з ранньої весни до пізньої осені. Примула відрізняється стійкістю до холодів та легкістю у догляді. Квітка чудово приживається в будь-якому саду, утворюючи яскравий килим, повідомляє телеграм-канал “СОДа”.

Основною умовою цвітіння рослини є своєчасні поливи, оскільки коріння в неї доволі слабке. Землю потрібно періодично розпушувати та звільняти від бур’янів. Квіти можна вирощувати не лише у відкритому ґрунті, а й у домашніх умовах. Примула шикарно виглядатиме на підвіконні житлових будинків і пишно цвістиме, а догляд за нею не займе багато часу і сил. Потрібно лише дотримуватися простого правила – добре освітлене вікно та температура повітря.

Приміщення, в якому знаходиться квітка, не повинно бути жарким, найкомфортніша температура – 12-15 градусів. Сухе повітря у приміщенні може спровокувати загибель квітки. Для поливу вибирають м’яку воду, але важливо уникати надлишку вологи.

Примулу підгодовують препаратами із мікроелементами. У домашніх умовах квітку підживлюють добривами із мікроелементами. До розпускання бутонів рослину не підгодовують, після – 1 раз на 14-15 днів. “СОДа”- все для життя за містом


Залишити коментар