В’єтнамські вчені створили сорт кукурудзи, яку можна їсти сирою
Група в’єтнамських вчених створила сорт солодкої кукурудзи, який можна їсти сирим без будь-якої обробки. Нгуєн Ван Ха з Інституту дослідження та розвитку рослин В’єтнаму Національного університету сільського господарства сказав, що сорт SSW18 має високий вміст води та низький вміст крохмалю.
У сирому вигляді його смак схожий на стиглі фрукти, сказав він. У порівнянні зі звичайною кукурудзою з рівнем солодкості 12-15 градусів Brix, новий сорт має рівень солодкості 18 градусів Brix, повідомляє Аmpe.vnexpress.
Незважаючи на високий вміст цукру, його вплив відрізняється від впливу глюкози або сахарози, а це означає, що хворі на діабет або ті, хто дотримується дієти, можуть нормально споживати цей сорт, сказав Ха.
Жителька Тернопільщини назбирала велику колекцію нарцисів (ФОТО)
Залишити коментар