Стало відомо, які молочні продукти стають все популярнішими

Продажі молочних продуктів, призначених для здоров’я кишківника, травлення та зміцнення імунітету, значно зросли. Згідно з новим дослідженням «Голос споживача: опитування стосовно здоров’я та харчування» Euromonitor International (2022), 63% споживачів у всьому світі вважають, що сильна імунна система особливо важлива для їх здоров’я.

Одночасно зростають і твердження про корисність високого вмісту білка, органічних продуктів та відсутності цукру у продуктах, оскільки споживачі все більше сприймають їжу як форму «ліків».

Загалом заяви виробників про користь для здоров’я стають дедалі важливішими для споживачів у всьому світі.  43% респондентів опитування Euromonitor International International Lifestyles Survey (2022) приділяють велику увагу харчовій інформації та маркуванню, а також підкреслюють важливість чітких етикеток і повідомлень.

Вказівки про корисність для здоров’я стосуються не лише молочних продуктів, їх слід враховувати та використовувати ще більше для молочних альтернатив.  Багато з цих продуктів все ще більше проходять під знаком сталого виробництва, ніж під заявами про користь для здоров’я.  Звичайно, з огляду на обмеження, що існують для реклами, пов’язаної зі здоров’ям, більшість рекламних заяв не можуть бути реальними заявами про здоров’я в розумінні закону, але твердження-натяки цілком можливі для переважної більшості продуктів.  

Таким чином, виробники мають можливість виправдати додаткову ціну порівняно зі звичайними молочними продуктами, принаймні до певної міри.


Залишити коментар