Рецепт рогаликів без курячих яєць

Ці пісні рогалики з повидлом готуються без молока, вершкового масла і яєць, тому випічка виходить бюджетною і навіть дієтичною. А тісто підійде і для пиріжків, булочок і рулетів. Рогалики виходять дуже смачні, пишні та ароматні!

Інгредієнти:

  • 100 мл води;
  • 100 мл олії;
  • 300 г борошна;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • щіпка солі;
  • 2 ст. л. цукру;
  • ванілін.

Спосіб приготування:

У теплу воду додаємо олію, цукор, ванілін. Добре перемішуємо. Додаємо борошно і розпушувач.

Замішуємо м’яке, еластичне тісто. Залишати для підйому не треба, воно підійде в процесі формування рогаликів і вже в духовці. Отримане тісто ділимо на три рівні частини.

Стіл присипаємо борошном, кожну частину тіста розгортаємо в коло і розрізаємо на 12 частин. На край кожної частини викладаємо повидло і формуємо рогалик.

Пісні рогалики з повидлом викладаємо на деко, застелене пергаментом. Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів, приблизно 20 хвилин.

Пишні та ароматні рогалики з повидлом присипаємо цукровою пудрою. Така випічка сподобається і дітям, і дорослим. Спробуйте!


Залишити коментар