З рибних голів можна приготувати дуже смачну страву

Цей вид страви легкий в приготуванні. Багато людей, готуючи рибу, взагалі викидають голови, а даремно, адже там є багато м’яса. Напевно лише гурмани рибних страв знають про те і в повній мірі задовольняють свої смакові бажання, повідомляє  TeNews.

Рецепт приготування страви

Інгредієнти: рибні голови, олія, борошно, сіль, томатний соус(піде й кетчуп, паста), цибуля ріпчаста – 1, зубець часнику, 5-10 бубочок чорного пекучого і духмяного перцю упереміш, 2 лаврових листки, декілька нарізаних і сушених частин кореня петрушки, 1-2 зрізи лимона..

Приготування: Спочатку на розігрітій пательні з олією підсмажуємо голови зі всіх боків у борошні до золотистого кольору. Під час перевертання голів додаємо дрібно січену цибулю. Після цього заливаємо все окропом, додаємо томат, лавровий лист, перець, часник, сіль до смаку, корінь петрушки, лимон, перемішуємо. Тушкуємо 10 хвилин і страва готова. Смачного!

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, рецепт, щука

 

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, рецепт, щука

 

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, рецепт, щука

Рештки 2-х щучих голів після їх споживання.

Примітка: під час споживання страви старанно і обережно в той же час обсмоктуємо кожну кісточку; як кажуть – рибу, птицю і молодицю беруть тільки руками, тож і ми рибу беремо лише пальцями рук, зрозуміло, перед тим старанно помитих; істинні гурмани рибу їдять саму, без хліба та гарнірів.

 


Залишити коментар