Нд. 28 Квітня 2024

Кавуни у формі золотих злитків виростив в’єтнамський фермер

Пара кавунів у формі золотих злитків була продана фермером із дельти Меконга Донг Тапом (Dong Thap) на ринку південного мегаполіса за 1,5 млн в’єтнамських донгів VND ($65) за пару.

Він не єдиний, хто творчо підходить до форм своїх баштанних. Фермер Тран Ван Кунг з району Лай Вунг також продавав спеціальні кавуни під час свята Тет (в’єтнамський Новий рік за місячно-сонячним календарем). Про це пише EastFruit із посиланням на FreshPlaza.

У Кунг більше 10 років досвіду вирощування баштанних особливої ​​форми. Готуючись до Місячного Нового 2023 року, Кунг посадив близько 4000 рядів кавунів Кім Хонг (Kim Hong) із жовтою шкіркою та червоною м’якоттю у своєму саду площею 3500 квадратних метрів. З них Кунг вибрав 600 добре розвинених рослин кавуна, щоб надати їм форму квадрата і злитка, і використав форму для створення слів Фук-Лок або Тай-Лок на кожному плоді.

Приблизно через три місяці особливого догляду Кунг зібрав близько 100 квадратних кавунів та 100 кавунів у формі золотих злитків. Він продав пару кавунів першого ґатунку за 1,5 мільйона VND, а кавун другого ґатунку можна купити за 600 000 VND за пару.

 

 

 


Залишити коментар