З’явився новий сорт вишні з унікальним смаком

Селекціонери презентували гарбузоподібну вишню зі смаком манго. Попри те, що плоди нової бразильської вишні схожі на гарбузики, на смак вони нагадують манго та мають неймовірно високий вміст вітаміну С.

Про це повідомляє landlord.ua.

Бразильська вишня – це високодекоративний кущ з розлогими гілками та ароматним листям.  Має ніжні білі квіти, за якими протягом трьох тижнів з’являються ребристі плоди, які після повного дозрівання змінюють колір від зеленого до помаранчевого та темно-червоного.

Плоди бразильської вишні дозрівають на дереві з різною швидкістю. Їсти слід тільки ті фрукти, які відриваються від найменшого дотику. Якщо треба тягнути або крутити, значить, ще не дозріла.

Якщо ви все-таки вирішили вирощувати ці вишневі дерева в Україні, переконайтеся, що у вас достатньо місця. Рослини швидко ростуть, і ряди повинні бути розташовані на відстані 18 футів один від одного. Для живоплотів садіть на відстані 2-5 футів один від одного.

Подбайте про те, щоб ґрунт був добре дренованим, оскільки бразильська черешня не любить вологий ґрунт. Зробіть комбінацію піску, ґрунту та перліту, щоб переконатися, що ваше дерево швидко росте та буде здоровим. Дерева бразильської вишні не вимагають особливого догляду. Поливайте дерево щотижня і ніколи не перезволожуйте. Дерево досить посухостійке і не любить сиру землю.


Залишити коментар