Гофролотки – надійний захист для ваших овочів

Що головне при транспортуванні овочів? Правильно, їх надійний захист. Аби не «втратити лице» перед клієнтами, слід обирати таке пакування, щоб товар у ньому не зіпсувався і не зазнав механічних ушкоджень.

Одним із сучасних рішень розв’язання такої проблеми є гофролотки клеєні «овочеві» https://evopack.com.ua/gofrolotok-kleyenyj-ovochevyj/. Завдяки міцному гофрованому матеріалу вони добре тримають форму. Ці контейнери залишаються неушкодженими навіть при ударах, волозі та різких перепадах температур. Гофрокартон забезпечує високий рівень гарантії того, що овочі будуть доставлені зі складу до кінцевого пункту призначення у відмінному стані.

Гофролотки можна замовити різних розмірів. Це особливо зручно, адже саме ви знаєте, який лоток підходить для вашої продукції. А ще ви можете скористатися додатковою послугою — створення індивідуального дизайну. Приміром, гофролоток клеєний овочевий з логотипом та назвою вашої компанії. Брендовані лотки — це своєрідний статус на ринку. Таким чином ваш товар стає впізнаванішим. Саме через можливість створення гофролотків під смаки кожного клієнта, робить їх надзвичайно універсальними та цінними.

Гофролотки — це не лише зручно, а й економічно вигідно. Завдяки довговічності гофроупаковки та швидкості її перероблення, їхнє використання є надзвичайно рентабельним. А найголовніше, таке пакування є екологічним. Гофрокартон — один із найбезпечніших матеріалів у світі.

Якщо ви віддасте перевагу гофролоткам для зберігання та транспортування ваших овочів, то можете бути спокійними — з ними нічого не станеться. Вони матимуть ідеальний товарний вигляд. Ваші клієнти, без сумніву, будуть задоволені!


Залишити коментар