Сушений кабачок з сіллю – новинка від фермерського господарства з Тернопільщини
Фермерське господарство “Гадз” попри воєнне вторгнення на територію України продовжує виготовляти на Тернопільщині здорову їжу, інвестувати у переробку та підтримувати ЗСУ. Фермерське господарство “Гадз” має 670 га саду. Щороку вирощує 15 000 тонн яблук різних сортів. Вони стають ідеальною сировиною для виробництва чипсів, котрих компанія має в асортименті 5 позицій, та компотних сумішей, повідомляє newfood.
Найбільшим попитом серед українців користуються хрусткі чипси з кислинкою. Також переробляють на снеки солодкі та органічні яблука, додають корицю тощо. При цьому у жодному пакетику не знайти доданого цукру.
Ще одна цікава позиція в асортименті – сушений кабачок з сіллю. “Кабачок містить в собі цілий ряд вітамінів та є цінним дієтичним продуктом. У 100 грамах кабачка міститься лише 23 Ккал. Він легко засвоюється та не викликає алергії”, – діляться в компанії.
Попри воєнне вторгнення, підприємство не планує згортати свій бізнес. Навпаки, цього року ФГ “Гадз” оновило дизайн лінійки яблучних чипсів.
“Кожен графічний елемент, кожен колір, використаний в новому дизайні є відображенням філософії компанії”, – діляться виробники. Оновлене упаковування виготовлене з більш міцного матеріалу для надійного зберігання та транспортування продукції.
А у травні підприємство анонсувало про будівництво нового холодильного комплексу для зберігання фруктів та овочів на 6500 тонн.
“Хто інвестує, той будує майбутнє. Віримо, що Україна переможе”, – поділився засновник господарства Петро Гадз.
Залишити коментар