Салат “Шуба” по-новому — без майонезу і оселедця
Цей рецепт підійде тим, хто є прихильником здорового харчування. Тут не використовують майонезу.
Інгредієнти:
250 г сьомги (стейк)
1 морквина
2 картоплини
2 яйця
1 буряк
зелень та цибуля по бажанню
100 г сметани
Спосіб приготування:
Овочі та яйця зварити. Сьомгу запекти (при бажанні натерти спеціями) 30 хвилин, при температурі 180 градусів.
На дрібну терку натерти у такій послідовності, змащуючи кожен трішки сметаною: буряк, морква, картопля, яйця (у цьому варіанті використано тільки білок, тут до свого смаку), зверху рибу розділити на маленькі шматочки.
Прикрасити зеленню.
Залишити коментар