Пт. 29 Березня 2024

Організм не образиться: ТОП-5 корисних солодощів

Піклуєтеся про здоров’я, але ніяк не можете відмовитися від вживання солодощів? Не спішіть виключати ласощі зі свого раціону. Пропонуємо вам варіанти корисних смаколиків із натуральними інгредієнтами. Такі десерти піднімуть настрій і додадуть організму сил і бадьорості.

Батончики із сухофруктів

Ласунчикам можна потішити себе різними батончиками із сухофруктів, горіхів. До їхнього складу можуть входити шоколад, а також арахісова паста.

Це буде здоровіша альтернатива звичайним батончикам, які можна купити у супермаркетах. Однак важливо читати склад, а найкраще готувати їх самостійно.

Пудинг з чіа

Насіння чіа – справжній суперфуд. Воно корисне для організму. Якщо додати його до пудингу або йогурту, можна отримати смачний і корисний десерт.

Чорний шоколад

Ніхто не каже, що варто повністю відмовлятися від шоколаду. Молочний та білий принесуть мало користі, а ось чорний можна сміливо залишати у раціоні.

Фрукти

Фрукти – хороша альтернатива для тих, хто вирішив перейти на правильне харчування, але не може відмовитись від солодкого. Яблуко та кавун чудово замінять випічку та торти.

Морозиво та фруктовий лід

Можна у раціоні залишити морозиво або фруктовий лід. Однак варто купувати продукт, виготовлений з натуральних інгредієнтів.

Джерело “Факти”

 


Залишити коментар