Чт. 25 Квітня 2024

Торт, який містить 700 хімікатів спекли, щоб популяризувати органічні продукти (відео)

Чи читаєте ви склад продуктів на етикетці? Більшість споживачів цього не роблять, але дарма, адже навіть їжа, яка на перший вигляд здається корисною, може містити десятки різних підсилювачів смаку чи консервантів. Десятки це багато? А як щодо сотні? Саме торти з такою кількістю хімічних додатків готують у рекламних роликах від агенції Humanaut. Кампанія була створена на замовлення компанії Organic Voices, її мета – популяризація органічних продуктів, повідомляє SEEDS.

На одному з відео, створених креативною агенцією, кондитерка протягом 6 годин 47 хвилин прикрашає торти. Кожен новий елемент оздоблення – назва одного з хімічних додатків, які застосовують у харчовій промисловості. Усього кондитерка записала на тортах назви 701 хімічної сполуки. На іншому відео кухарка готує і додає хімікати у тісто. Цей процес триває протягом 46 хвилин. Ще один ролик – це зображення жінки, яка тихим спокійним голосом зачитує назви ненатуральних додатків. Щоб зробити це, вона витратила 1 годину 5 хвилин.

На кожному з відео у правому нижньому кутку є напис: “Пропусти хімікати та продовжуй з органічним”. Спочатку передбачалося, що ролики привернуть увагу глядачів, але дивитимуться вони переважно не більш ніж 15 секунд, утім статистика переглядів свідчить про те, що люди дивляться відео у середньому протягом 7 хвилин. А кожен десятий з тих, хто переглядав ролик більш ніж 30 секунд, переглянув його до кінця, пише Bazilik.


Залишити коментар