Пт. 29 Березня 2024

Коли кинув палити: харчі, які оздоровлять організм курця

Позбутися шкідливої звички доволі складно. Не так легко і вивести з організму шкідливі речовини, які накопичувалися під час паління. Пропонуємо перелік харчів, які сприятимуть оздоровленню вчорашніх курців, що прагнуть розпрощатися із цигарками назавжди.

Капуста

Капуста — це джерело ізотіоціанатів та антиоксидантів, які сприяють швидкому виведенню токсинів з організму, зокрема нікотину. Також вона ефективно захищає від онкологічних захворювань.

Журавлина

Ягоди журавлини ефективно борються зі шкідливим нікотином завдяки підвищенню рівня цукру в крові. Кислота, яка міститься у них, найшвидше справиться зі шкідливими домішками у крові.

Шпинат

Якщо ви вирішили позбутись шкідливої звички, а саме куріння, зелене листя шпинату захистить від абстинентного синдрому, який може виникнути в процесі відмови від сигарет. Він негативно впливає на психічний та емоційний стан людини.

Цитрусові

Вітамін С, який входить до складу цитрусових фруктів, допоможе легше позбутись залежності, адже знижує рівень стресу.

Броколі

Ще один чудо-овоч, який ефективно впорається із залишками шкідливих речовин в організмі. Він містить велику кількість вітамінів В5, С і В, а також ген NRF2.

Гранат

Червоні ягідки гранату містять мікроелементи, які чудово очищають судини. Особливо корисно пити сік граната, який часто рекомендують лікарі людям з недокрів’ям і при розладах шлунково-кишкового тракту.

Паростки пшениці

Пшениця покращить еластичність серцево-судинної системи та сприятиме виведенню токсинів з організму.


Залишити коментар