Підприємець поділився рецептом успіху у виготовленні фруктових чипсів
Засновник компанії з виробництва фруктових та овочевих чипсів hiSnack Олександр Янов поділився з журналістами своїм підприємницьким досвідом. Чоловік виготовляє фруктові чипси. За словами Олександра Янова, для виготовлення продукції підходять лише певні плоди.
Про це повідомляє журнал «Садівництво по-українськи».
«Нам потрібен трохи нестиглий продукт. Наші чипси мають добре хрустіти, і цього ефекту немає, коли сировина дуже стигла. З неї і чипси виходять дуже темні», – сказав Олександр Янов.
Він повідомив, що на виробництві, розташованому в Борисполі. використовують конвеєрні сушарки, які витягують повітря швидше, ніж за звичайного сушіння, при якому, наприклад, продукт з яблук темніє. Тому чипси зберігають первісний колір. Колір – також і питання зберігання, коли у холодильну камеру додається азот, і яблуко не міняє колір, перебуваючи у камері дуже довго.
Ще одним секретом якісних є товщина.
«Чим тонше нарізана продукція, тим вона смачніша і тим краще вона хрустить», – наголосив засновник переробної компанії.
Залишити коментар