Чт. 28 Березня 2024

Розробники представили диво-пакет для тривалого зберігання овочів і фруктів

Турецький виробник упаковки для свіжих фруктів і овочів Aypek створив новий пластиковий пакет, який контролює вологість. Все задля того, щоб вміст пакета довше залишався свіжим.

Пакет можна повністю налаштувати відповідно до потреб продуктів. Компанія стверджує, що зміна розміру дозволяє переносити будь-які трави, фрукти або овочі, повідомляє East Fruit з посиланням на FreshPlaza.

За словами Хорхе Лонгорії, менеджера продукту турецького виробника упаковки для свіжих продуктів Aypek, нову упаковку Lifepack можна налаштувати для зберігання будь-якого свіжого продукту: «Пакети Lifepack призначені для всіх видів свіжих продуктів, зокрема фруктів та овочів. У нас є різні пакети для будь-якого продукту. Наші клієнти можуть використовувати їх для холодного зберігання або експорту, але найголовніше те, що розмір сумки буде залежати від розміру коробки клієнта. Ми можемо розробити упаковку потрібного розміру для будь-якого продукту».

Лонгорія заявляє, що Lifepack економічний і гарантує, що свіжі продукти не втрачають колір, смак і якість при використанні.

«Наша технологія запобігає псуванню свіжих продуктів, зберігаючи при цьому колір, смак і якість протягом більш тривалого періоду часу. Наша упаковка дуже ефективна, міцна і дешевша, ніж інші, якщо порівнювати якість і ціну».

Пакет довше зберігає свіжість продуктів. Завдяки характеристикам розробки вологість буде зменшена, функції пакету запобігатимуть появі внутрішніх мікробів. Сам пакет дуже міцний, тому свіжі продукти завжди збережуть  гарний зовнішній вигляд, без подряпин, комах або впливу мікробів», пояснює представник компанії.


Залишити коментар