Оригінальний салат із кавуном від Євгена Клопотенка

Відомий кухар Євген Клопотенко любить поєднувати у своїх стравах незвичні інгредієнти. Одним із таких неочікуваних кулінарних “витівок” – рецепт приготування салату з огірком і кавуном. Як зазначає Євген, усі інгредієнти разом створюють справжню літню смакоту.

Салат чудово смакуватиме в спеку. Не зашкодить і тим гурманам, які дотримуються дієти, йдеться на сайті Євгена Клопотенка.

Інгредієнти:

  • 50 г кисломолочного сиру;
  • 200 г кавуна;
  • 100 г огірка;
  • 2 листочка м’яти;
  • за смаком перець чилі;
  • за смаком оливкова олія;
  • за смаком лимонний сік;
  • за смаком сіль.

Кавун наріжте середніми продовгуватими шматочками. Огірки наріжте кільцями, перець чилі – дуже дрібно. Листочки м’яти просто відірвіть від стебла.

У глибоку миску викладіть сир разом з іншими інгредієнтами і змішайте це все з оливковою олією і лимонним соком. Салат буде смачнішим, якщо подавати його холодним.

 


Залишити коментар