Вт. 23 Квітня 2024

В Україні розвивають крафтове пивоваріння

лікує

лікуєВикладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Національного університету харчових технологій спільно з пивоварнею «Волинський Бровар» організували варку крафтового пива Hazy West Coast IPA «HELLO». Про це повідомляє beertechdrinks, пише agronews.ua.

“Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафтову культуру власним креативом. Ідею для співпраці запропонував директор пивоварні «Волинський Бровар» та випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Іващишин, який бере активну участь у житті кафедри та університету”, – розповідають учасники колабу, представники НУХТ.

Для варки обрали сорт Hazy West Coast IPA «HELLO», який випустять під ТМ Mikki Brew. Це світле нефільтроване пиво, яке вирізняється насиченістю смаку та мутністю.

У кінці дня зварене пивне сусло відправилися в ємність для бродіння, а всі учасники процесу тепер з нетерпінням очікуватимуть готовий продукт. Орієнтовна дата готовності пива Hazy West Coast IPA «HELLO» – 25.03.2021.


Залишити коментар