Крафтовий алкоголь став новим трендом серед українців
Крафтовий алкоголь став новим трендом серед українців. Такі напої задовольняють запит споживача на преміальну якість, унікальність і місцевого виробника при помірній ціні за рахунок локальності. Про це розповів відомий київський бартендер Костянтин Бойко, пише agronews.ua.
Бойко вважає, що крафт спокійно можна прирівнювати до преміального алкоголю через його високу якість і унікальну різноманітність рецептур і смаків.
“По суті, крафт можна прирівняти до преміального алкоголю. Тому що, скажімо, якщо брати текілу у відомої марки, її виробляють там 5-8 мільйонів літрів на рік. А крафтового виробляється лише тисячами, від 20 до 500 тисяч на рік — це дуже мало для глобального ринку, отже, чим його менше, тим більше зростає цінність і якість, тим більше приділяється увага смаковим характеристикам”, – підкреслив бартендер.
Високий попит крафтові напої в Україні експерт пояснює саме увагою виробника до ексклюзивності самого напою, його смакових якостей, походження всіх інгредієнтів для його виготовлення.
Залишити коментар