Пт. 29 Березня 2024

Продаж пива у пабах зменшився до рівня 1920-их років

Через пандемію коронавірусу у 2020 році продажі пива у британських пабах зменшилися вдвічі до найнижчого рівня з 1920-х років, оскільки заклади стикалися з найсуворішими та найтривалішими обмеженнями. Про це повідомляє УНН, пише agronews.ua.

За даними, Британської асоціації пабів та пива (BBPA), загальний обсяг продажів пива в пабах в 2020 році знизився на 56% і склав близько 8,4 млрд доларів, що на 10,7 млрд доларів менше порівняно з 2019 роком.

Більше половини британських закладів, включаючи паби, кафе та ресторани, залишають грошові резерви менше ніж за три місяці через фінансовий збиток від численних обмежень та слабкий попит під час пандемії.

BBPA звернулися до влади країни з проханням вжити заходів щодо виведення з гострої кризи місцевого бізнесу: власників пабів, пивоварень. Вони просять відкрити паби одночасно з магазинами і готелями в міру вакцинації населення, тимчасове зняття обмежень для пабів, таких як заборона продавати пиво без їжі або будь-якої закуски.

Асоціація відзначила, що уряд повинен продовжити надавати фінансову допомогу учасникам індустрії пабів для їх порятунку від банкрутства і втрати робочих місць.


Залишити коментар