Чт. 28 Березня 2024

У раціоні Кріштіану Роналду тільки натуральні продукти: як харчується один з кращих футболістів світу

Кріштіану Роналду на протязі багатьох років перебуває в прекрасній фізичній формі. І одна з головних причин приголомшливих кондицій португальця поряд з тренуваннями – режим харчування.

Слід нагадати, що вже завтра, 20 жовтня о 19:55 за київським часом, пройде поєдинок першого туру Ліги чемпіонів у рамках групи G в Києві на НСК Олімпійський – “біло-сині” зіграють в основному раунді ЛЧ вперше з 2016 року. Букмекери, прогнозуючи Лігу чемпіонів, вважають, що у цьому матчі переможуть гості. Кріштіану Роналду на матчі не буде, декілька днів тому в нього було виявлено коронавірус. 

Його формує ціла команда професійних дієтологів, яка аналізує кожну дрібницю. Великий футболіст харчується тільки натуральними продуктами від перевірених аграрних підприємств, тому в ресторанах Роналду майже не їсть.

Раціон п’ятикратного володаря «Золотого м’яча» складається з овочів, фруктів, цільнозернового хліба, сиру, бурого рису і подібних продуктів. Як джерело білка він використовує рибу, також велике місце в дієті Кріштіану займають харчові добавки та спортивне харчування.

Роналду споживає спортивне харчування тільки рослинного походження, в тому числі і добавки, і коктейлі. Всупереч широко поширеній думці, існують повноцінні рослинні джерела білка, які дозволяють виключати з раціону протеїни штучного походження, тобто синтезовані. Рослинні білки дають більш здоровий профіль з хорошим вітамінно-мінеральним складом, співвідношенням білків, вуглеводів, жирів і клітковини.

Більш того, команда Кріштіану Роналду бере участь у виробництві деяких продуктів спортивного харчування, які він сам і просуває. Наприклад, ви могли бачити рекламу енергетичного спортивного напою CR7 Drive, виробленого однієї відомої фармкомпанією.

У прес-релізі продукту говориться: «Ми розробили CR7 Drive спеціально для Роналду і разом з ним. Але його потреби несильно відрізняються від потреб звичайних атлетів або любителів фітнесу, тому ми із задоволенням зробимо CR7 Drive доступним спортсменам всіх рівнів».

По суті, CR7 Drive – це знайомий багатьом гіпотонічний напій, у складі якого є вітаміни і мікроелементи, немає штучних підсолоджувачів, а в якості барвника використовується натуральна фіолетова морква і виноград. Виробник стверджує, що CR7 Drive відновлює порушений в результаті тренування баланс рідини в організмі швидше, ніж вода.

Достеменно невідомо, чи використовує сам Кріштіану Роналду в раціоні «свій продукт», але абсолютно очевидно, що продукт цей найвищої якості. Правда, і ціна його значно вище аналогів на ринку.

Приклад одного з кращих спортсменів сучасності доводить, що для відновлення і підтримки форми недостатньо просто дотримуватися режиму харчування. Самі продукти теж повинні бути екологічно чистими, а раціон слід доповнити спеціальним спортивним харчуванням. Зрозуміло, що не кожна людина може дозволити собі харчуватися як Кріштіану Роналду, але відмовитися від «хімічних» продуктів на користь натуральних здатний кожен.

Сучасний аграрний сектор пропонує величезну кількість корисних і безпечних продуктів харчування для всіх верств населення.


Залишити коментар