Сб. 20 Квітня 2024

На Тернопільщині відкрили сучасне підприємство по заморозці ягід та фруктів

Днями, на триторії Кременецького району відкрили сучасне підприємство по заморозці ягід та фруктів з європейськими потужностями.

Вчора, 9 вересня 2020 року ТОВ ” БОНІФРУТ” розпочало свою роботу на території Чугалівської сільської ради. Керівник заводу Віктор Стравінський завершив втілення планів спільного Україно-Польського найсучаснішого та іноваційного виробництва з іноземними інвестиціями по заморозці ягід та фруктів з європейськими потужностями.

Підприємство використовує у виробництві прогресивні технології та укомплектоване висококваліфікованим персоналом і виробляє високоякісну продукцію, як для вітчизняного споживача так і для споживача за межами України.

В перспективі за інвестиціями прийдуть додаткові робочі місця, що дуже важливо для розвитку нашого регіону, а також конкретність Кременеччини на глобальних ринках.

“Не зважаючи на карантинні обмеження в державі динамічний розвиток ринку заморозки Кременецького району, під егідою ТОВ ” БОНІФРУТ”, став безсумнівним трендом ягідного ринку нашого краю в 2020 році. Наші вітання! Лише плідна та самовіддана праця є запорукою досягнення успіху в справі та джерелом економічного росту нашого регіону, – сказав В’ячеслав Онишкевич, Голова Спілки підприємців та промисловців Кременеччини”.


Залишити коментар