Сб. 28 Вересня 2024

Простий рецепт рулету з кабачків

рулет з кабачків

Рулет з кабачків. Фото з відкритих джерел.

Сезон кабачків у розпалі, і зараз найкращий час для приготування страв із них. Ось простий рецепт рулету з кабачків, який готується легко і без зайвих турбот.

Інгредієнти:

2 шт. кабачків,

3 шт. яєць,

2 ст. л. сметани,

4 ст. л. борошна,

сіль, перець до свого смаку,

3 шт. плавлених сирків,

3 зубчики часнику,

3-4 ст. л. сметани (майонезу),

огірок, помідора, кріп.

Спосіб приготування:

Натерти кабачки, посолити й залишити, щоб пустили сік. Яйця солимо, перчимо і збиваємо. Додавати кабачки, але попередньо витиснути з них сік. Потім додати сметану, борошно, сіль/перець та перемішуємо.

Викладаємо нашу масу у форму на пергамент, змащений олією, тоненько розмащуємо по всій формі. Запікаємо 15-20 хв при 180°C.

Робимо начинку: натерти сирки, додати часник, кріп, майонез (сметану) і перемішати.

Запечений корж з кабачків витягнути, дати охолонути й перевернути. Змащуємо начинкою, викладаємо помідори, огірки та закручуємо в рулет.

Обмотавши наш рулет харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 2 години.

Салат з кабачків для тих, хто хоче схуднути

 


Залишити коментар