Завершується сезон цукроваріння в Україні
Станом на 31 грудня 2021 р. в Україні з початку сезону (21 серпня) було вироблено понад 1,301 млн тонн цукру з буряків нового врожаю. Про це повідомила прес-служба НАСУ “Укрцукор”.
Як уточнюється, для вироблення зазначеного обсягу продукту було перероблено 9,17 млн. тонн цукрових буряків, пише “АПК-інформ”.
Також в асоціації зазначили, що цього сезону переробку сировини здійснювали 29 цукрових заводів, більшість з яких вже завершили виробництво продукту.
Зокрема, до кінця грудня вже закінчили переробку цукрових буряків підприємства холдингу «Астарта-Київ», компанії «Радехівський цукор», «Гнидавський цукровий завод» та ін.
Залишити коментар