Селекціонери вивели сорт бананів зі смаком заварного крему
Селекціонери розробили новий сорт бананів Блакитна Ява. Фрукт екзотичний і на вигляд, і на смак. Шкірка незрілого банана має срібне забарвлення, а м’якоть за смаком нагадує заварний крем. Також банан стійкий до холоду, пише “AgroNews”.
Новий сорт вирощують в Азії, на Гаваях і в Австралії. Тамтешні мешканці нерідко називають ці фрукти бананом-морозивом, бо м’якоть за консистенцією подібна до цих ласощів.
Сріблясті банани такі ж корисні, як і звичайні, жовті. Фрукти містять багато вітаміну С, Е, В6. Завдяки високому вмісту магнію і калію банани позитивно впливають на стан серцево-судинної системи.
Залишити коментар