Вт. 30 Квітня 2024

Найпопулярніші АЗС України змінили вартість бензину та дизельного пального

Низка популярних українських АЗС протягом минулого тижня, від 2 до 9 квітня, скорегували ціни на бензин та дизельне пальне.

Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи “А-95”, передає Enkorr. Зазначається, що їхня вартість продовжила рухатися в бік здешевлення, цього разу – від 0,1 до 1,5 грн/літр.

Так, за минулий тиждень середня по країні ціна бензину А-92 знизилася на 34 коп./л, до 21,16 грн/л, бензин А-95 здешевів на 48 коп./л, до 28,58 грн/л. Водночас, середня ціна ДП залишилася на тому ж рівні – 28,25 грн/л (-1 коп./л).

До вашої уваги роздрібна вартість бензину та дизельного пального за окремими операторами.Варто зазначити, що ціна продовжує поступово зменшуватися через те, що 2 квітня між учасниками паливного ринку і Кабміном був підписаний меморандум, який передбачає, що ціни на всі марки нафтопродуктів в квітні будуть нижче 30 грн/л.

Зростання цін продовжилося на початку позаминулого тижня, проте ціни підвищувалися не так значно. Так, 25 березня бензин А-95 подорожчав всього на 1 копійку. На початку минулого тижня

Українські АЗС припинили підіймати ціни на бензин та дизельне пальне
зростання цін зупинилося. Більше читайте тут: https://tsn.ua/auto/news/ukrayina/naypopulyarnishi-azs-ukrayini-zminili-vartist-benzinu-ta-dizelnogo-palnogo-1762726.html


Залишити коментар