В Китаї відкриють перший інститут кулінарії барбекю
Фото з відкритих джерел
Перший інститут барбекю планують відкрити в Китаї. Угоду про його створення підписали Юеянський університет і Асоціація барбекю міста Юеян.
Мета створення інституту — професіоналізувати індустрію вуличної їжі та підготувати нове покоління майстрів гриля.
Навчальна програма розрахована на 2,5 роки теоретичного навчання та шестимісячне стажування. У найближчі три роки планують навчити близько 1000 майстрів барбекю. Крім теорії та практики приготування страв, студентів навчатимуть ведення бізнесу.
Вступити до інституту зможуть випускники шкіл і працівники галузі, які бажають підвищити кваліфікацію та отримати офіційний сертифікат. Наразі проєкт перебуває на стадії підготовки, а перший набір заплановано на наступний рік.
Барбекю є важливою частиною китайської кулінарної культури. Лише в Юеяні налічується понад 2000 закладів, що спеціалізуються на барбекю. Їхній річний обсяг виробництва оцінюють у понад $280 млн.

Залишити коментар