В Китаї відкриють перший інститут кулінарії барбекю

Фото з відкритих джерел

Перший інститут барбекю планують відкрити в Китаї. Угоду про його створення підписали Юеянський університет і Асоціація барбекю міста Юеян.

Мета створення інституту — професіоналізувати індустрію вуличної їжі та підготувати нове покоління майстрів гриля.

Навчальна програма розрахована на 2,5 роки теоретичного навчання та шестимісячне стажування. У найближчі три роки планують навчити близько 1000 майстрів барбекю. Крім теорії та практики приготування страв, студентів навчатимуть ведення бізнесу.

Вступити до інституту зможуть випускники шкіл і працівники галузі, які бажають підвищити кваліфікацію та отримати офіційний сертифікат. Наразі проєкт перебуває на стадії підготовки, а перший набір заплановано на наступний рік.

Барбекю є важливою частиною китайської кулінарної культури. Лише в Юеяні налічується понад 2000 закладів, що спеціалізуються на барбекю. Їхній річний обсяг виробництва оцінюють у понад $280 млн.


Залишити коментар