Весняний салат з полуницею і руколою
Фото з відкритих джерел
Несподіване поєднання смаку руколи, полуниці, горіхів і соусу робить цей салат напрочуд і несподівано смачним.
Інгредієнти:
2 пучки руколи, промитої, просушеної і порізаної
2 ст. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. оливкової олії
1/4 ч. л. солі
1/4 ч. л. чорного меленого перцю
1/2 склянки підсмажених подрібнених волоських горіхів
Спосіб приготування:
У великій мисці перемішати полуницю з 1 ст. л. бальзамічного оцту і дати постояти 10 хвилин.
У маленькій мисці збити решту столову ложку бальзамічного оцту з оливковою олією, сіллю і перцем.
Змішати полуницю, руколу, підсмажені горіхи і залити все оцтово-олійною сумішшю. Дайте постояти на холоді 1 годину.

Залишити коментар