
Ці морквяні котлети — справжній кулінарний шедевр

Морквяні котлети. Фото з відкритих джерел.
Морквяні котлети – ніжні всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Їх можна зробити пряними з часником і зеленню або додати мед, корицю чи ваніль для десерту. Морква чудово поєднується з різними смаками, даючи простір для експериментів. Головне – знайти свій баланс смаків і насолоджуватися!
Інгредієнти:
3-4 великі морквини,
1 цибулина,
2-3 ст. л. манки або борошна,
1 яйце (або 2 ст. л. крохмалю для пісної версії),
1 ч. л. паприки або куркуми (за бажанням),
Сіль, перець – за смаком,
Олія – для смаження.
Спосіб приготування:
Моркву почисть, натри на дрібній тертці та злегка відтисни зайвий сік. Цибулю дрібно наріж і злегка обсмаж до прозорості.
Змішай моркву, цибулю, спеції, яйце та манку. Дай масі постояти 10 хвилин, щоб манка ввібрала зайву вологу.
Сформуй котлети, обваляй у сухарях і обсмаж на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін, по 3-4 хвилини з кожної.
Подавай готові котлети гарячими з улюбленим соусом або гарніром.
Залишити коментар