Нд. 30 Березня 2025

Ці морквяні котлети — справжній кулінарний шедевр

Морквяні котлети. Фото з відкритих джерел.

Морквяні котлети – ніжні всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Їх можна зробити пряними з часником і зеленню або додати мед, корицю чи ваніль для десерту. Морква чудово поєднується з різними смаками, даючи простір для експериментів. Головне – знайти свій баланс смаків і насолоджуватися!

Інгредієнти:

3-4 великі морквини,

1 цибулина,

2-3 ст. л. манки або борошна,

1 яйце (або 2 ст. л. крохмалю для пісної версії),

1 ч. л. паприки або куркуми (за бажанням),

Сіль, перець – за смаком,

Олія – для смаження.

Спосіб приготування:

Моркву почисть, натри на дрібній тертці та злегка відтисни зайвий сік. Цибулю дрібно наріж і злегка обсмаж до прозорості.

Змішай моркву, цибулю, спеції, яйце та манку. Дай масі постояти 10 хвилин, щоб манка ввібрала зайву вологу.

Сформуй котлети, обваляй у сухарях і обсмаж на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін, по 3-4 хвилини з кожної.

Подавай готові котлети гарячими з улюбленим соусом або гарніром.


Залишити коментар