
Простий та швидкий рецепт шаурми з куркою

Шаурма з куркою рецепт / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (ThatDudeCanCook).
Ваші сніданки не будуть однаковими після цього хіта з куркою в лаваші за 20 хвилин. Соковита шаурма з куркою готується дуже просто і ідеально впишеться в ваш сніданок. Пише Главред.
- Час приготування: 20 хв.
- Час на підготовку: 5 хв.
- Кухня: Східна.
Забудьте про традиційні сніданки з крупами або тостами. Пора розширити горизонти ранкового меню з чимось несподіваним і захоплюючим. Представляємо шаурму з куркою-блюдо, яке набирає популярність як ранковий вибір сміливих гурманів.
Шаурма з куркою по-домашньому – рецепт
Інгредієнти:
- лаваш (5 шт.)
- перепелині яйця (10 шт.)
- томат (1-2 шт.)
- цибуля
- куряче філе
- перець
- крес-салат або будь-який інший салат
- сир
Для соусу:
- йогурт (3-4 ст. л)
- гірчиця звичайна
- гірчиця зерниста
- спеція
Приготування:
Перепелині яйця варимо, очищаємо і нарізаємо. Томат, перець і крес-салат нарізаємо дрібно. Лук обсмажуємо до золотистого і м’якості. Куряче філе обсмажуємо з додаванням спецій, потім нарізаємо дрібно. Сир натираємо.
Для соусу змішуємо йогурт, обидві гірчиці і спеції.
Збираємо блюдо: змішуємо всі готові і нарізані інгредієнти з соусом в окремій ємності. Викладаємо на лаваш і скручуємо, як показано на відео. За бажанням можна підсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки.
Читайте також: Найкращі рецепти приготування домашнього оселедця.
Залишити коментар