
Швидка смакота: фаршировані печериці за пів години

Печериці. Фото з відкритих джерел.
Якщо потрібно швидко й оригінально здивувати гостей або приготувати щось смачне для себе, фаршировані печериці – ідеальний вибір. Ніжні та соковиті, вони стануть окрасою твого столу. А головне – всього пів години, і смачна вечеря готова!
Інгредієнти:
6 середніх печериць
100-150 г фаршу
кріп, петрушка
100 мл томатного пюре
сіль, перець
100 г сиру
Спосіб приготування:
Печериці миємо та очищуємо за потреби. Дістаємо ніжки та дрібно нарізаємо, перекладаємо в тарілку.
Додаємо фарш, зелень та для того аби начинка була соковитою, додаємо томатне пюре. Солимо, перчимо по смаку та перемішуємо до однорідності.
Фаршируємо шапочки печериць, перекладаємо в форму для запікання та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Після дістаємо, посипаємо натертим сиром та запікаємо ще 5 хвилинок до золотистої скоринки з увімкненим режимом конвекції.
Залишити коментар