Салат з печінки та граната

Салат з печінки. Фото з відкритих джерел.

Маєш кілька годин перед приходом гостей і хочеш їх здивувати? Тоді лови рецепт салату з печінкою від фудблогерки Валентини Кущ і ідею, як круто його подати.

Інгредієнти:

Печінка куряча – 300 г;

Яйця – 3 шт;

Морква – 1 маленька;

Цибуля – 1 маленька;

Шампіньйони- 150 г;

Огірки солоні – 70 г;

Сир твердий – 80 г;

Майонез;

Сіль перець.

Спосіб приготування:

Печінку миємо, прибираємо жовч і варимо. Можна вкинути вже в гарячу воду з лавровим листом, сіллю та духмяним перцем. Варимо 10-12 хвилин. Розрізаємо. Якщо в середині немає рожевого – готово.

Цибулю нарізаємо кільцями, моркву натираємо на тертку. Гриби нарізаємо сегментами. Все обсмажуємо.

Яйця відварюємо.

Всі інгредієнти натираємо на дрібну тертку.

Далі перекладаємо шарами. Печінка, майонез, смажені овочі, трішки огірка, яйце, майонез, сир, майонез і так можна по колу, поки все не закінчиться.

Краще викласти салат в формі. Обовʼязково покладіть на дно плівку і трішки намажте її майонезом.

Стрічку можна зробити з огірка.Замість гранату можна взяти сир чи яйце.


Залишити коментар