Салат з курки та моркви – “Новорічна ялинка”
На перший погляд здається, що салат «Смарагдова ялинка» схожий на решту. Але кілька інгредієнтів роблять його особливим! Кожен продукт тут на своєму місці. Крім того, я додаю шар яблука для ніжності та м’якості. Фруктовий смак відмінно поєднується з рештою!
Інгредієнти:
Куряча гомілка — 3 шт.,
Морква — 1 шт.,
Яйце — 3 шт.,
Твердий сир — 70 г,
Яблуко — 1 шт.,
Ківі — 3 шт.,
Кріп — за смаком,
Майонез — за смаком.
Спосіб приготування:
Заздалегідь відваріть курячі ніжки та велику моркву до готовності, а яйця – круто. Куряче м’ясо відокремте від кістки та дрібно наріжте. Моркву, яйця та сир натріть на дрібній тертці.
Сформуйте салат. Першим шаром викладіть м’ясо у формі трикутника, потім моркву та яйця. Кожен шар змащуйте майонезом. Яблуко натріть на дрібній тертці й викладіть наступним шаром салату. Змастіть майонезом та присипте тертим сиром.
Наріжте ківі кружальцями, а потім кожен розріжте навпіл. Наріжте ківі кружальцями, а потім кожен розріжте навпіл.
Звичайно, ви можете використовувати для приготування салату з куркою не тільки ніжки, але будь-яке інше м’ясо. Якщо вам більше подобається смак грудинки чи стегон, використовуйте їх!
Залишити коментар