Ніжні пончики з шоколадною глазур’ю: простий рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
• тепле молоко – 350 мл;
• швидкодіючі дріжджі – 7 г;
• цукор – 2 ст.
• 2 яйця;
• вершкове масло – 100 г;
• борошно – близько 600 г;
• щіпка солі;
• олія для смаження;
Для глазурі:
- шоколад – 180 г;
- молоко – 100 мл.
Спосіб приготування:
Молоко, дріжджі, цукор, яйце з’єднати, перемішати. Розділити тісто на дві частини, кожну з яких розкачати товщиною 1,5 см. Вирізати пончики та смажити на середньому вогні з двох боків.
Для глазурі розтопити на водяній бані 180 г будь-якого шоколаду, додати гаряче молоко і швидко перемішати. Обмакнути кожен пончик у шоколад і за бажанням додати посипку.
Залишити коментар