Смачний суп із часником і брюссельською капустою
Поєднання смаків з цим супом просто неймовірне. Ароматний, ситний, смачний – він чудово зігріє вас у цю пору. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти:
2 л м’ясного бульйону,
200 г брюссельської капусти,
500 г картоплі, 150 г болгарського перцю,
по 100 г моркви та цибулі,
7 зубців часнику,
кріп,
лавровий листок, сіль, перець,
олія для смаження, сметана.
Спосіб приготування:
Брюссельську капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк. Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Перець помити, почистити та нарізати соломкою. У киплячий бульйон покласти картоплю, потім перець, брюссельську капусту. Довести до кипіння, посолити й варити 15 хв.
Тим часом почистити й нарізати дрібними кубиками цибулю. Моркву почистити й натерти на великій терці. Моркву з цибулею обсмажувати приблизно 10 хв, помішуючи. Кріп дрібно посікти. У каструлю додати засмажку і поварити ще 5 хв.
Потім вичавити часник, додати кріп і лавровий лист, відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.
Залишити коментар