Запечені абрикоси на румʼяному хлібі

В Україні стартує сезон абрикосів. Ми звикли смакувати цим фруктом без додаткової обробки. Але чи пробували ви їх смажити.

Шеф-кухар Володимир Ярославський запропонував посмажити абрикоси. Своїми порадами він поділився в інстаграмі. Як зазначає Ярославський, приготувати їх надзвичайно просто, а також швидко.

Що потрібно зробити:

  1. Перше – зарум’яньте хліб.
  2. Абрикоси відділіть від кісточок, додайте трохи бальзамічного або яблучного оцту, мед, і якщо є охота можна додати чебрецю.
  3. Наверх половинок абрикос додайте улюблений сир.
  4. Кладіть абрикоси вверх сиром на гриль і готуємо їх поки сир трішки розплавиться.
  5. Окремо він бере сир з благородною пліснявою, додав вершки, оливкову олію та розім’яв усе виделкою (можна замінити на крем-сир з оливковою олією і можна додавати духмяні трави – тархун, орегано, майоран)
  6. Підсмажений хлібчик намащуємо сирним кремом, на нього викладаємо смажені абрикоси і ще можна зверху полити свіжим медом.

Дієтичний морквяно-сирний торт без випічки


Залишити коментар