Рецепт домашнього полуничного морозива

морозиво

Фото з відкритих джерел.

Що може бути смачнішим за домашнє морозиво? Правильно, лише домашнє морозиво! Зараз доречно зробити полуничне  — і корисне, і смакуватимете із задоволенням.

Інгредієнти:

500 г полуниці (заморозити, можна додати інших ягід: малини, смородини, чорниць),

100-150 г цукрової пудри,

сік і цедра 1 лайма або 0,5 лимона,

4 гілочки м’яти,

70 г білого рому (для дорослих).

Спосіб приготування:

Полуниці дати трохи відтанути до того стану, щоб її можна було подрібнити блендером (має бути підморожена!), змолоти блендером, додати решту продуктів, змолоти до однорідності.

Потім викласти у формочки, заморозити. Із цієї порції виходить 12 морозив на паличці.

Можна також заморожувати у контейнері і набирати ложкою у креманки.

Пиріг з полуницею зі сметанним соусом

 


Залишити коментар