Кому з військовозобовʼязаних Кабмін дав 3 місяці відстрочки

Фото: Укрінформ

Кабінет міністрів України продовжив на 3 місяці відстрочки від мобілізації для військовозобов’язаних працівників, які отримали бронювання від Мінекономіки.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у ВРУ Тарас Мельничук.

Бронювання автоматично подовжується на три місяці для тих, у кого не закінчився його термін на момент ухвалення постанови, тобто 7 травня.

«Внесено зміну до постанови КМУ 07.05.2024 N 516 «Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації». Передбачено продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобовʼязаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою КМУ від 27.01.2023 N 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобовʼязаних на період мобілізації на воєнний час», які не закінчилися на день прийняття постанови КМУ 07.05.2024 N 516, автоматично на 3 місяці (замість 1 місяця, як було передбачено раніше)», – зазначив постійний представник Кабміну у ВРУ Тарас Мельничук.

Залишити коментар