Рятувальники вирвали 30 000 курчат з вогняної стихії

курча

Ілюстративне фото з мережі

У ніч на 1 червня рятувальники Львівщини стали свідками справжньої драми, що розгорталася у селі Переволочна Золочівського району. Вогняна пастка, що спалахнула у котельні господарської ферми, загрожувала життям 30 000 крихітних курчат. Однак вогнеборці були готові битися до кінця, аби врятувати безцінні пташині життя. Про це повідомили на сторінці Фейсбук Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Полум’я наближається

О 2:40 ночі надійшов тривожний сигнал – у Переволочній палала цегляна котельня, прибудована до господарської будівлі для вирощування курей. Пожежно-рятувальні підрозділи негайно вирушили на місце події, розуміючи, що кожна секунда на вагу золота.

пожежа курчата
Фото Головного управління ДСНС України у Львівській області

Відчайдушна операція порятунку

Прибувши на місце, рятувальники з жахом виявили, що вогонь вже встиг перекинутися на саму господарську будівлю, де перебували тисячі безпорадних курчат. Час невблаганно спливав, проте вогнеборці були налаштовані на рішучі дії.

пожежа
Фото Головного управління ДСНС України у Львівській області

Боротьба за життя

Попри несприятливі обставини та загрозливе полум’я, що невпинно поширювалося, рятувальники вступили у відчайдушну битву з вогняною стихією. Кожен із них ризикував власним життям, аби врятувати крихітних пернатих.

 

Перемога над вогнем

Завдяки неймовірним зусиллям та високому професіоналізму, о 5:18 пожежу вдалося локалізувати, а о 7:07 – повністю ліквідувати. Хоча вогонь і встиг знищити дах котельні та господарської будівлі, головна мета була досягнута – 30 000 курчат були врятовані від смертельної загрози.

Ця драматична історія стала яскравим прикладом мужності та самовідданості рятувальників, які не шкодували зусиль, аби зберегти безцінні життя. Адже для них кожне життя – чи то людське, чи пташине – є однаково важливим.


Залишити коментар