Пт. 21 Червня 2024

Блоки фундаментні: види та способи використання

Фундамент – опора, без якої неможливо звести надійні житлові чи промислові будівлі. Його призначення – приймати навантаження усієї споруди і передавати його на основу, рівномірно розподіляючи по всій площі.

Зводити фундамент можна різними способами, наприклад, використовуючи фундаментні блоки – залізобетонні вироби, які виготовляє підприємство «СТРОМАТ «СПЕЦБЕТОН», що працює в Україні з 2014 року і є дистриб’ютором продукції ТМ «Бетон від Ковальської».

Користуючись послугами фірми, ви отримаєте будівельні матеріали, якість яких спеціалісти перевіряють на сучасному обладнанні у її сертифікованому інноваційно-технологічному центрі, а також цілодобову доставку по Києву та області.

Різновиди блоків

З допомогою залізобетонних блоків зводять опорні споруди та несучі конструкції при будівництві житлових будинків та промислових об’єктів різного призначення. Блоки відрізняються між собою формою та складом. Розрізняють такі їх види:

  1. Стінові суцільні. Їх виготовляють з важкого типу бетону. Застосовують для будівництва стін підземних приміщень (підвалів, підземних технічних кімнат) у будівлях з невеликою кількістю поверхів;
  2. З пустотами. Такі блоки мають меншу вагу, тому підходять для приватного будівництва (для стін, які не будуть мати центрального опалення). Також їх використовують при ремонті доріг або для побудови огорож на ділянках шляхопроводу;
  3. Армовані. У цих блоків є спеціальні вирізи для укладання балок і перемичок. Використовують їх зазвичай для будівництва стель і стін у підземних приміщеннях. Технологічні отвори, які в них є, спрощують та прискорюють процес прокладання комунікацій.

Такі залізобетонні вироби розраховані на велике навантаження і стійкі до вологи та дії інших чинників.

Переваги покупки блоків у «СТРОМАТ «СПЕЦБЕТОН»

Замовляючи продукцію компанії, ви отримуєте:

  1. Високу якість будівельних матеріалів, підтверджену «Паспортом якості», який видають для кожної партії продукції після її перевірки та тестування у власній лабораторії компанії;
  2. Міцні та надійні блоки, виготовлені з важкого бетону та з використанням високоякісної арматури;
  3. Вироби зручної форми. Завдяки формі паралелепіпеда і наявності спеціальних пазів у торцевій частині блоки легко і швидко з’єднуються між собою, що прискорює процес будівництва.

Для оформлення покупки онлайн зайдіть на сайт і покладіть у «кошик» товари у необхідній кількості. А якщо потрібна консультація – зателефонуйте менеджеру або залиште заявку на сайті – він сам з вами зв’яжеться, щоб дати відповіді на питання та обговорити деталі замовлення.


Залишити коментар