Сб. 27 Квітня 2024

Селекціонери вивели виноград без кісточок

У липні 2023 року компанія Sun World  представила новий ранній червоний сорт винограду без кісточок Sugar fiftythree під брендом Ruby Rush.

Про це повідомляє Eurofruit.

Проголошений як «соковиті, хрусткі коштовності у вашому роті», Sun World каже, що їх новий асортимент раннього червоного винограду під брендом Ruby Rush обов’язково матиме позитивний вплив на світ столового винограду.

«Sugar fiftythree пропонує виробникам Sun World у всьому світі стійкий червоний виноград із природним розвитком кольору, кращою врожайністю, нижчими витратами та чудовими характеристиками після збору врожаю, — каже Паола Барба з Sun World. – Ліцензовані виробники Sun World зібрали виноград під брендом Ruby Rush цього північного літа в США, Італії, Іспанії та Ізраїлі з позитивними результатами».

Для міжнародного бізнесу столового винограду це важлива подія. Спостерігачі кажуть, що на ринку завжди існувала прогалина, особливо на початку вегетаційного періоду, для нового асортименту червоних безнасінних сортів, які могли б замінити старі сорти – деякі з яких існують з 1980-х років.

Три ягоди є лідерами споживання на українському ринку


Залишити коментар