Печиво з грибами допомагає зняти стрес

Український бренд Savvy Foods створює снеки, вівсянки та інші суперпродукти із грибів їжовиків, які активують роботу мозку.

Їжовик відомий завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. У компанії запевняють, що вживання цього гриба полегшує симптоми депресії та знижує запальні процеси в організмі. Гриби зміцнюють судини, виводять з крові холестерин, мають високий протираковий ефект. Особливо актуальне вживання їжовика гребінчастого та інших активних грибів під час хронічних стресів і розумового перенавантаження.

Окрім вівсянки та снеків Savvy Foods створює із їжовиків сухе пюре, із якого можна зробити крем-суп на обід.

“Ми не використовуємо ані ароматизаторів, ані цукру. За яскравий смак відповідають справжні плодові тіла грибів”, – діляться в Savvy Foods.

Також до супу-пюре додають лисички, які є природними антибіотиками та чи не єдиним рослинним джерелом вітаміну D. Для загальної підтримки організму їжовик фасують для споживання в капсулах.

Також із їжовиками печуть гречане печиво та створюють енергетичні бустери, які поєднують корисні гриби зі смачним какао. Savvy Foods вирощує гриби на власній фермі у селі Музичі (Київська область). Тут створені особливі умови – з ідеальним рівнем вологості та освітлення.

У компанії додають, що тема активних грибів – дуже нова в Україні. Водночас це дає можливість розвинути унікальний сегмент: “Нам стало цікаво об’єднати давнє знання про корисні властивості активних грибів із сучасними технологіями виробництва та актуальними трендами у дієті”.

Морква подешевшала


Залишити коментар