“Український” салат — смачний, без майонезу, із симпатичними сирними кульками. Підійде як на кожен день, так і на святковому столі матиме ефектний вигляд.
Інгредієнти:
7-8 листків салату
2 свіжі огірки
4 невеликі помідори
1 перчина
2 варені яйця
Для сирних кульок:
200 г домашнього сиру
1-2 ст. ложки сметани
1-2 зубці часнику
сіль
кріп
Для заправки:
4 ст. ложки олії
2 ст. ложки лимонного соку
1 ч. ложка меду
сіль
перець
Спосіб приготування:
Сир розім’яти виделкою, додати сметану, часник, сіль. Вимішати, сформувати невеликі кульки, обваляти у дрібно нарізаному кропі. Листя салату порвати. Зверху викласти порізані скибочками овочі, кульки. Полити заправкою і відразу подавати до столу.
Залишити коментар