Сб. 27 Квітня 2024

Яке насіння соняшника найкраще обрати

Час готуватися до нового посівного сезону й обирати насіння. Саме якісний посадковий матеріал – запорука вдалого врожаю. Соняшник Альдазор добре зарекомендував себе на українських полях.

Чому Альдазор?

Цілком природно, що ви поставите це питання. Ось кілька аргументів на користь Альдазору:

  1. Висока якість. Це гібридне насіння французької селекції. Як відомо, французи доволі прискіпливо ставляться до своєї репутації. Відповідно їх насіння високої якості. У цьому можете бути певними.
  2. Акліматизація. Такі гібридні сорти насіння вражають своєю швидкою адаптацією до специфічних кліматичних умов регіону, де вони були висіяні. Їх властивість ефективно пристосовуватися до місцевого клімату стає вагомою перевагою.
  3. Врожайність. Гібридні сорти насіння, зокрема Альдазор, демонструють дивовижні показники врожайності, забезпечуючи високоякісний та щедрий урожай.
  4. Стійкість до хвороб. Соняшник, як і будь-яка агрокультура, піддається впливу шкідників та хвороб. Насіння Альдазор зарекомендував себе високою стійкістю до впливу збудників несправжньої борошнистої роси, альтернаріозу та фомопсису тощо. Загальновідомо, що соняшнику надокучає рослина-паразит вовчок. Її негативний вплив в тому, що може прикріпитись до коренів соняшника, відповідно харчуватися його соками.

Де купувати?

Якісний посівний матеріал можна купити лише у перевірених дилерів. Так ви убезпечите себе від підробок. Добре зарекомендував себе інтернет магазин АгроТорг. Тут є широкий асортимент товару. До речі, посівний матеріал можна придбати офіційно з ПДВ.

В інтернет магазині agrotorg.in.ua ви можете обрати доставку «Новою Поштою».

Чому соняшник?

Соняшник завойовує все більшої популярності серед українських фермерів. А все невипадково. Ця агрокультура ідеально почувається у нас. 

Ось 5 причин вирощувати соняшник:

  • Висока рентабельність інвестицій – при доброму врожаї соняшник приносить чималі прибутки. Тому рентабельність інвестицій дуже висока.
  • Нижчі витрати на виробництво – соняшники можуть отримувати поживні речовини з  ґрунту, ніж коренеплоди з меншою глибиною.
  • Сівозміна – зменште стійкість до хвороб, комах і гербіцидів, включивши соняшник у сівозміну.
  • Обмежена вологість – у сухих умовах соняшники з глибоким корінням часто перевершують інші культури за пристосуванням.
  • Кондиціонери ґрунту – соняшники дуже корисні для ґрунту. Їх коренева система збільшує вміст органічних речовин у ґрунті, а ще добре зберігає його вологість.

З кожним роком сонячних соняшникових площ в Україні побільшає. Адже великий попит на вирощування цієї культури визначається невибагливістю і високим прибутком.


Залишити коментар