Сб. 27 Квітня 2024

На Вінниччині запрацював цех з переробки горіхів

Цех із переробки горіхів збудували на одному з підприємств харчової галузі Вінниччини. Його загальна площа становить 1657 квадратних метрів, тому споруда схожа на окреме підприємство.

Упродовж дня тут перероблятимуть сорок тонн горіхів. Потужності створили задля заміщення напівфабрикатів, які підприємство закуповує і завозить із зарубіжних країн.

«Новий цех створили з метою заміщення імпортних напівфабрикатів, необхідних для українського виробництва. Виробнича потужність тут складатиме 40 тонн перероблених горіхів на день.

Поки що відбувається процес монтажу обладнання та пуско-налагоджувальних робіт. Нові працівники знайомляться з технікою та готуються до запуску цеху», – написав заступник міського голови Вінницької міськради Андрій Очеретний на своїй сторінці у Фейсбук.

Виробничий об’єкт звели у приміській зоні, яку називають Промисловою долиною, повідомив заступник міського голови Вінниці. За інформацією посадовця, у цеху працюватиме 20 осіб. Адже більшість процесів механізовані — підприємство придбало сучасні технологічні лінії зарубіжного виробництва.

«Розвиток підприємств та їх повноцінна робота – це запорука зміцнення економіки та, як наслідок, додаткові можливості для наших оборонців», – додає Андрій Очеретний.

 


Залишити коментар