Майновий комплекс підприємства, що виробляє торф на Житомирщині вкотре продають

Фонд держмайна повторно виставив на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства, яке спеціалізується на видобуванні торфу, – «Житомирторф».

Про це Mind стало відомо з даних на сайті «Prozorro.Продажі»..

До складу лоту входять 70 одиниць об’єктів нерухомого майна та споруд, 134 одиниці транспортних засобів і спеціальної техніки. До складу ЄМК також входить рухоме майно: машини та обладнання в кількості 314 одиниць, інші основні засоби – 30 одиниць, інструменти, прилади, інвентар – 159 одиниць.

На балансі підприємства перебувають об’єкти, що не підлягають приватизації, у кількості 69 одиниць. На праві постійного користування в підприємства перебувають 4 земельні ділянки загальною площею 6,4583 га.

До складу ЄМК входить дочірнє підприємство «Олевськторф», яке перебуває в стані припинення, та відокремлений структурний підрозділ – Озерянський торфозавод, філія державного підприємства «Житомирторф».

Основним видом діяльності відповідно до статуту є добування торфу. Основна номенклатура продукції – реалізація торфу. Дохід за основним видом діяльності з 2020 року відсутній, чинні спеціальні дозволи на користування надрами (видобування торфу) у державного підприємства «Житомирторф» відсутні.

На аукціон виставили Український дім фарфоро-фаянсової промисловості


Залишити коментар