Нд. 28 Квітня 2024

На яку погоду треба очікувати українцям найближчим часом

В Україну йде похолодання. Негода триватиме недовго, зазначають синоптики. Проте вже найближчими днями практично всі регіони країни охоплять дощі з грозами, а температура повітря знизиться на кілька градусів.

Про це повідомляє agronews.ua.

За її прогнозом, дощі з грозами розпочнуться у західних областях, північних, місцями у центральних та Одеській області, а далі, 16 вересня, підуть на схід. Температура повітря через холодний фронт знизиться до +21 градуса на сході, у західних областях завтра очікується +20…+26 градусів. На решті території України вдень буде ще тепліше – до +24…+29 градусів.

За прогнозом синоптика, зниження температури повітря через фронтальну діяльність пошириться на більшу частину України 16 вересня. У цей день похолодає ще на кілька градусів. Проте вже на вихідних в Україні знову припиняться опади та потеплішає.

Літо в Україні було спекотним цього року, і осінь поки що тепліша, ніж очікувалося. Однак найближчими днями варто очікувати змін погоди, похолодання та стрибків атмосферного тиску. У зв’язку з цим люди із серцево-судинними недугами можуть відчувати незначний дискомфорт.


Залишити коментар