Які підприємства зможуть отримати мільйон від Європи

У межах проєкту «Power Up!» бізнеси, що постраждали внаслідок війни, у Сумській, Харківській та Чернігівській областях зможуть отримати до одного мільйона гривень на закупівлю енергоефективного обладнання.

Про це інформує Дія. Бізнес.

Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії через GIZ надасть 10 грантів українським підприємствам.

«Гранти, які отримають обрані компанії, можуть бути використані винятково на впровадження енергоефективних заходів, спрямованих на зменшення енергоспоживання та викидів CO2 цими підприємствами. Планується, що сукупна річна економія енергії для обраних 10 підприємств становитиме не менше ніж 3 000 МВт/рік», — ідеться у повідомленні.

Участь у грантовому конкурсі можуть взяти господарські товариства (товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністю, повні товариства, акціонерні товариства) та комунальні підприємства, які були уражені воєнними діями та мають документальне підтвердження прямого впливу (знищення та/або пошкодження майна підприємства) або непрямого впливу (зменшення виробництва).

Організації-заявники мають заповнити та надіслати:

Для участі у грантовій програмі необхідно до 20 вересня 2023 року подати заявку на адресу електронної пошти project_en@eef.org.ua із зазначенням у темі листа: «Power Up! // Заявка на конкурс малих грантів».


Залишити коментар