Кабачковий рулет – легка закуска до святкового столу
Це легка у приготуванні та надзвичайно смачна закуска. Підійде як для звичайного перекусу, так і для святкового столу.
Інгредієнти:
3 яйця
4 ст. л. борошна
2 ст. л. сметани
сіль — на смак.
Для начинки:
180 г вершкового сиру
2-3 ст. л. сметани
2-3 зубчики часнику
сіль, перець, зелень — на смак
2 помідори
1 огірок
Спосіб приготування:
Для начинки всі інгредієнти перемішуємо. Помідори і огірок нарізаємо кубиками.
Кабачок натерти на тертку, посолити, перемішати і відставити на 10 хв. Відтиснути зайву рідину. Додати яйця, сметану, борошно, сіль. Перемішати. Викласти суміш на деко, застелене пергаментом.
Випікати при 180 градусах 20-30 хвилин.
Дати охолонути, перевернути, викласти на цей млинець сирну масу та овочі, завернути в рулет, обгорнути харчовою плівкою і помістити в холодильник на кілька годин.
Нарізати порційними шматочками і смакувати. Можна в начинку додавати також слабосолений лосось.
Залишити коментар